ResEvo d.o.o.

Research.Evolution

Kdo smo?

ResEvo d.o.o. je nastalo leta 2007 kot rezultat želje po razvoju kompleksnih, inovativnih in kvalitetnih programskih rešitev postaja vse bolj prepoznavna blagovna znamka. V podjetju že vse od svojih začetkov veliko vlagamo v znanje, ki nam v kombinaciji z izkušnjami omogoča, da naši strankam ponudimo tisto, kar iščemo sami – kvalitetne rešitve, ki omogočajo, da svoje delo opravljamo še hitreje in bolje.
ResEvo smo ljudje, mladi in zaletavi, starejši in izkušenejši – vsi pa z istim ciljem – zagotavljati inovativne in kvalitetne programske rešitve.

 

Kaj delamo?

V podjetju razvijamo in implementiramo programsko opremo, ki podpira poslovanje podjetij. Glavnino našega razvoja predstavljajo sistemi za načrtovanje in analiziranje poslovanja podjetij in organizacij. Ukvarjamo se z razvojem rešitev s področja projektnega vodenja in organizacije proizvodnih procesov. Vseskozi pa sledimo novim IKT trendom, ki v zadnjem času narekujejo podporo mobilnim napravam.

 

Sodelovanje, ne tekmovanje

Razvoj lastnih celovitih informacijskih rešitev in storitev je nemogoč brez vrhunskega znanja in dobrih poslovnih partnerjev. Tega se v podjetju zelo dobro zavedamo in zato veliko truda vložimo v tkanje trdnih povezav s poslovnimi partnerji.

Poslanstvo

Z odgovornim in strokovnim delom ustvarjamo uspešno prihodnost za naše stranke in zaposlene.

 

Vizija

Na podlagi lastnega razvoja zagotavljati inovativne in kvalitetne programske rešitve.

 

Vrednote

  • Zanesljivost
  • Enostavnost
  • Prijaznost
  • Ustvarjalnost
  • Odgovornost
  • Timsko delo
  • Zadovolnje stranke in zaposleni.

Za vse informacije smo vam na voljo

 

ResEvo d.o.o.

Naslov: Finžgarjeva 1a, SI-4248 Lesce, SLOVENIJA
 
Dolgi naziv: ResEvo, raziskave in razvoj, d.o.o.
Glavna dejavnost: Drugo izdajanje programja (58.290)
 
Matična številka: 2296896
Davčna številka: 13015702
Transakcijski račun: SI56 0313 9100 0326 112 odprt pri SKB Banki
 
E-naslov: info@resevo.com

 

Ostale informacije

Lokacija
 
Na SZ Slovenije, 20 km od avstrijske, 30 km od italijanske meje in manj kot 1 km od avtoceste Jesenice-Ljubljana. Od mednarodnega letališča Jože Pučnik Ljubljana smo oddaljeni 25 km.

 [google-map-v3 shortcodeid=”TO_BE_GENERATED” width=”100%” height=”450″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”sl” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” enablegeolocationmarker=”false” enablemarkerclustering=”false” addmarkermashup=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Finžgarjeva ulica 1a, SI-4248 Lesce, SLOVENIJA{}1-default.png” bubbleautopan=”true” distanceunits=”miles” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]